Postacím
Légy a Hálón Informatikai Bt.
7634 Pécs, Gerbera u. 29.
Mobil:
30 / 3126474
E-mail:
info@legyahalon.hu
Számlaszám
Szigetvári Takarékszövetkezet
50800104-11090634

Cégünk kedvező áron vállalja egyedi webáruházak tervezését és kivitelezését!

Webáruház referenciáink megtekintéséhez

KATTINTSON IDE!
Honlapok tervezse, kivitelezse
Trhelyszolgltats
Domain regisztrci
Szrlap, nvjegykrtya s log tervezs
Adatbziskezel programok
Helyi hlzatok tervezse s kivitelezse
Rendszerzemeltets s szmtgpes segtsgnyjts
Adatments, helyrellts
Honlapok tervezse, kivitelezse
Megtervezzk a cges arculatnak, illetve egyedi ignynek megfelel internetes arculatot az n felgyelete mellett. Designereink gyorsan s ignyesen dolgoznak, j rzkkel talljk el a megrendel tevkenysgi krhez ill klalakot.

Szakmai tancsokkal segtjk az oldal szerkezetnek kialaktst. Javaslatokat tesznk a lap tartalmi kialaktsra is, hogy az elkszlt weboldal az internetez kznsg elvrsainak megfelel legyen, a kzeg sajtossgaihoz igazodjon.

A megrendel ltal krt rszekhez internetes adminisztrcis felletet ksztnk. Igny szerint megtervezzk a laphoz kapcsolod egyedi adatbzisokat s elksztjk a karbantartshoz szksges programot.

A fellet hasznlata gyorsan megtanulhat, segtsgvel - klnsebb szakmai hozzrts nlkl - akr napi frissts is lehetve vlik.
Trhelyszolgltats
Csak az ltalunk ksztett weblapoknak biztostunk trhely szolgltatst szervernkn. Az adott oldalhoz illeszkeden kerl megllaptsra, hogy mely csomagot szksges brelni az oldal mkdtetshez. (lsd. raink menpont)

A szervernkn trolt lapokhoz az albbi szolgltatsokat biztostjuk:

- naponta frissl ltogatottsgi statisztika
- 5-20 db (webhosting csomagtl fggen) a honlap domain nevhez tartoz e-mail cm (amennyiben a domain szolgltatst is mi biztostjuk)
- az e-mail fikokhoz webes hozzfrs (magyar nyelv, bngszbl hasznlhat e-mail kliens)
- napi ments a szerveren megtallhat teljes anyagrl (hardware meghibsods esetre)
- a honlap paramtereihez illeszked trhely
- elsdleges s msodlagos DNS szolgltats
Domain regisztrci
Cgnk vllalja domain regisztrcival kapcsolatos teljes gyintzst, nnek csak fel kell vennie a kapcsolatot velnk, s a szksges paprokat faxon, e-mailben, illetve postn elkldeni. kezetes s kezet nlkli .hu domain nevek, valamint klfldi (.com, .org, .eu, s konkrt orszgok) domain regisztrcija.
Szrlap, nvjegykrtya s log tervezs
Cgnk vllalja honlapjhoz illeszked vagy attl fggetlen klalak szrlapok nvjegykrtyk s logk tervezst.
Adatbziskezel programok
A klnbz nyilvntartsok s kimutatsok nagyban segthetik a cgek napi lett.

Erre alkalmas programokkal gyorsabban s knnyebben vgezhetek el ezen feladatok. Az ltalunk ksztett programok hasznlata knnyen elsajtthat s kevs idt vesz ignybe a betanuls. Testreszabhat felhasznlbart felletet ksztnk, egyedileg az n cgre szabva. Elssorban kis- s kzpvllalkozsoknak ajnljuk egyedi kszts adatbziskezel rendszernk, mely nagyban segtheti a napi munkavgzst.

Programjaink egyni PC esetn plhetnek Access adatbziskezelre, illetve tbbfelhasznls rendszer esetn kisebb teljestmny Linux szerverre (mely rendkvl kltsghatkony megoldst jelent: egy olcs, hasznlt szmtgp is elegend teljestmnyt nyjt egy ingyenes opercis rendszerrel), s gy a hlzat brmely szmtgprl platform fggetlenl bngsz segtsgvel is elrhetv vlik az adatbzis rendszer.
Helyi hlzatok tervezse s kivitelezse
Manapsg mr mindenfajta munkhoz szksg van szmtgpre, vagy mg inkbb szmtgpekre.

Amint tbb szmtgp mkdik egy telephelyen, irodban szksgess vlik, hogy ezek kzs erforrsokat rjenek el, ugyanazon fjlokon dolgozhassanak.

Cgnk Pcsett s krnykn vllalja helyi hlzatok megtervezst s kivitelezst a hely adottsgainak megfelelen kbeles vagy rdis megoldsokat alkalmazva.
Rendszerzemeltets s szmtgpes segtsgnyjts
A szmtgpes rendszerek s hlzatok zemeltetse valamint karbantartsa szakembert ignyl feladat.

"Ami elromolhat, az el is romlik" - hallani sokszor a mondst. s valban, a technika rdge sajnos nem alszik. Az esetek tbbsgben szerencsre knnyen javthat hibk merlnek fel, de egy laikus szmra ezek feldertsre is megoldhatatlan feladatot jelent ltalban.

Cgnk Pcsett s krnykn vllalja kis- s kzp vllalkozsok szmtgpes rendszernek sszelltst s folyamatos felgyelett, karbantartst. Ezenfell szerzdses partnereinknek napi szinten nyjtunk szemlyes vagy telefonos segtsget szmtstechnikval kapcsolatos problmik megoldshoz.
Adatments, helyrellts
Biztonsgi mentsek ksztsvel komoly anyagi kr elzhet meg.

A szmtgpek adattrol egysgei (winchesterek) gyakran meghibsodhatnak. Ha n nem rendelkezik biztonsgi mentssel a legfontosabb adatairl, knnyen elfordulhat, hogy pldul teljes cikktrzseket kell a semmibl jra rgztenie. Ugye el tudja kpzelni, mekkora fennakadsokat okozhat ez egy zlet letben?

Cgnk Pcsett s krnykn vllalja, hogy egyszeri vagy szerzdsben rgztett idpontokban helysznre szllva biztonsgi mentst kszt a fontos adatokrl, esetleg a hasznlt komplett rendszerrl. Esetleges adatveszts esetn, a lehet legrvidebb idn bell kpesek vagyunk a biztonsgi ments idpontjban rgztett llapotot visszalltani.
2009.02.22 - 2007.02.15

 

Minden jog fenntartva © 2010. Légy a hálón Informatikai Bt. - honlapkészítés, webdesign, programozozás tárhelyszolgáltatás
E-mail: info@legyahalon.hu Telefon: 30-3126474