Vállalatunk 100 %-os olasz tulajdonú. A VEMA Kft. egyéni cégként kezdte meg működését 1993 – ban. Kezdetben mérnöki-szakértői munkák képezték a fő tevékenységet. A társasági forma is változott, 1998. január 1-jétől Kft-vé alakult a cég. A vállalkozást a folyamatos fejlődés jellemzi. Nem célunk a hajszolt növekedés, ami veszélyeztethetné a tevékenység minőségét. Mi a nevünket adjuk a munkához.

A VEMA Kft a piacon az elektromos és elektronikus kábelgyártásra, elektromos részek összeszerelésére specializált vállalat van jelen. A társaság elektromechanikai területen jártas, különösképp felvonók, motorkerékpárok, autók elektromos kábelkötegeinek gyártására szakosodott. Ügyfeleink és a kor követelményeihez rugalmasan alkalmazkodva – mint eddig, ezután is – állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére.

Termékeink, olyan vállalatokhoz jutnak el ( Valeo, Magneti Marelli, régebben: Otis, Ducati, Reda, Breda) , akik lehetővé teszik, hogy a cég a legmodernebb technológiai és termelési innovációkban folyamatosan és naprakészen jelen legyen. A VEMA Kft. a termelési „részlegét” képviseli egy másik két olasz cégből álló csoportnak, amelyek már 50 éve jelen vannak a piacon. A csoport, fejlesztési lehetőségeivel foglalkoznak és döntenek a leghatékonyabbnak tartott stratégiákról ahhoz, hogy mindig a lehető legversenyképesebbek legyenek

A több mint 200 dolgozót foglalkoztató üzem, 5000 m2-en helyezkedik el korszerű automata gépekkel (vágás- blankolás- saruzás-ultrahangos forrasztás- mérés- ellenőrzés-csomagolás) Ve.Ma. Kft. az autóiparban alkalmazott elektromos kábelkötegek sorozat legyártására és értékesítésére specializálódott.

2003. novemberében a DNV (Det Norske Veritas) tanúsító cég az ISO/TS 16949: 2002 szabvány szerint minősítette a VE.MA. Kft-t.
Cégünket az ISO/TS 16949 szabvány elvárásainak megfelelően működtetjük és fejlesztjük. Céljaink meghatározásakor a vevői szempontokat vesszük alapul, a vevő észrevételét a fejlesztésben hasznosítjuk.

fel
 
fel készítette